Бившият вътрешен  министър в кабинета Костов Богомил Бонев изгърмя с

...
Бившият вътрешен  министър в кабинета Костов Богомил Бонев изгърмя с
Коментари Харесай

Богомил Бонев изгърмя с взривяващ компромат: главни герои Бойко Борисов и Цветанка Ризова!

Бившият вътрешен  министър в кабинета Костов Богомил Бонев изгърмя с взривяващ компромат във Facebook. В него основни герои са водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и водещата на „ Лице в лице “ Цветанка Ризова. В оповестеното видео участник е и ТВ водещата Диана Любенова, а действието се развива на благотворителен бал. Във видеото могат да се видят прошепвания на ухо и сервилничене, неподобно на никое друго. От страна кого – вижте сами в поста, който SafeNews разгласява без редакторска интервенция:

Понеже заран пускате мекици, баници и други вкуснотии, ето нещо за повръщане – български сериал.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

SafeNews напомня, че през днешния ден Бойко Борисов окачестви като „ неуспех на политическата класа “ сформирането на нов длъжностен кабинет след клетвата „ Главчев 2 “ в Народното събрание.

„ Тези министри най-вероятно са дадени от президента. Част от селекцията е реалност. Преди седмица нямахме кабинет и президентът се намеси, с цел да направи по този начин, че подписвайки указа, да имаме почтени избори. Това е стъпка напред, с цел да може политическите партии да споделяме обща отговорност “, добави Борисов.

„ В случая днешната Конституция е направена за високоинтелигентни, съществени и систематични политически партии, в случай че има такива, няма да има проблем с Конституцията, призната сега Защото тези, които писаха и приехме Конституцията би трябвало да сме на висотата си да пазиме това, което сме приели, трябваше да бъдем на висотата и домовата книга да бъде по-голяма “, сподели още водачът на ГЕРБ.

Причината е в това, че Палестина е приета за страна от България и то през далечната 1988 година. Факт, който обаче е убегнал на Ризова. Макар от събитието да са минали 36 години.

Това пролича по време на присъединяване на Тошко Йорданов, някогашен сценарист в „ Шоуто на Слави “ и претендент за народен представител от Има Такъв Народ. Хаджитодоров, каквато е семейството на Йорданов в диалога, вметна обстоятелството, само че Ризова не повярва. Тя даже стигна до такава степен да твърди, че това би било международно изключение и то в случай, че актът на България е последван от 80 страни по света от 1988 година досега.

Цветанка Ризова е пред слизане от екран, бе обявено още преди дни.

BTV обмисля разлъка с нея, мълви се в коридорите на медията. След 12 години работа в предаването си „ Лице в лице “, тя може да слезе от екран поради неудовлетворителен рейтинг, пишат медии. Рубриката ѝ губи надпреварата с NOVA и макар всички професионални качества на водещата може да ѝ коства ефира.

Каква може да е повода за тези проблеми в рейтинга на Цветанка Ризова, в случай че никой не оспорва професионалните ѝ качества? Има две вероятни пояснения: или форматът е отегчителен на феновете, или го проваля конкуренцията със забавно-развлекателното шоу „ Семейни войни “.

„ Лице в лице “ този сезон е било с по-нисък рейтинг от викторината „ Семейни войни “ по NOVA, която се излъчва на гърба му. В bTV от много време пълнят програмата си от 5 часа следобяд с 20-минутни вести, а по-късно – 40-минутното „ Лице в лице “, в което се разискват значими и настоящи тематики от деня. Оказва се, чесъстезанието е в пъти по-предпочитано спрямо Цветанка Ризова. Явно феновете желаят да гледат нещо занимателно и разтоварващо след тежкия работен ден.
Последното пък значи, че „ Лице в лице “ не е позициониран добре в програмната скица. И в двата случая наранена е Цветанка Ризова, която може да остане без ефир от есента. И не е изключено отмедията да ѝ вземат предаването и да я насочат към позиция зад кадър–продуцент в новините или в някое настоящо предаване. А може и да ѝ предложат да се изявява в някой от многочислените уеб сайтове на медийната група.

Цветанка Ризова стартира работа в това предаване през есента на 2012 година

Първоначално води дружно с Димитър Цонев. След като той напуща малкия екран, с цел да се върне в Българска национална телевизия, където минава съвсем цялата му кариера, Ризова остава сама пред камерите. Преди bTV тя работи в сходно предаване в NOVA – „ На четири очи “.

 

 

 

 

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР